Onderwijs en organiseren.
Mijn keuze voor het onderwijs had destijds al te maken met mijn voorkeur om zaken te organiseren en te regelen. Maar ook om iets teweeg te brengen bij mensen. De vakken biologie en tekenen, waarin ik opgeleid ben en les gegeven heb, liggen dicht bij me. Ik ben opgevoed met aandacht voor de natuur en ben tevens creatief. Na mijn onderwijsbaan heb ik voor verschillende werkgevers binnen de overheid gewerkt. Steeds was organiseren de rode draad en werken met mensen de basis.

Veelzijdig.
Naast mijn werk heb ik verschillende opleidingen gedaan in de richting van binnenhuisadvies, webdesign en grafische vormgeving. Dit heeft mijn veelzijdigheid versterkt.

Leuke projecten.
Het mooie is dat werkzaamheden die goed bij je passen, vaak vanzelf naar je toe komen. Zo heb ik, terwijl ik bij Buro Halt werkte, met een grote groep studenten een tunnel gemozaïekt, ter voorkoming van illegaal aanplakken en mocht ik, toen ik bij de Raad voor de Kinderbescherming werkte hun nieuwe pand inrichten en de verhuizing regelen.

Zelfstandig.
De veelzijdigheid en openheid ten opzichte van werkzaamheden wil ik als zelfstandig ondernemer verder uitbouwen. Zowel letterlijk als figuurlijk bekijk ik de zaken graag van verschillende kanten. Ik sta open voor mensen en noem mijzelf een verbinder. Waar behoefte is aan tact, geduld, noeste arbeid, betrouwbaarheid, creativiteit en organisatietalent, floreer ik.

Inspiratie.
Inspiratie is ergens door geraakt worden en er energie van krijgen. Dat kan van alles zijn. Ik kan geraakt worden door verhalen van mensen, vooral als mensen ergens helemaal voor gaan. Maar ook door zomaar een straatbeeld: een afgebladderde reclamezuil of een combinatie van materialen of kleuren. Ik ben gefascineerd door complexe logistieke klussen, bijvoorbeeld in de bouw. Daarnaast is de natuur voor mij een onaflatende bron van inspiratie en verwondering. 

Bali.
Op Bali verblijf ik met regelmaat. Ik wordt er geraakt door de rijkdom aan kleur, geur, tijd en aandacht... zaken die ik na elke reis wat langer bij me probeer te houden. Met mijn reis "Mindful op Bali" neem ik anderen graag letterlijk en figuurlijk mee naar mijn passie.